top of page

Camping & Glamping

Vid Sävsjön finns plats för ett 40-tal husbilar, husvagnar och tält. Alla nära till vattnet. Husbilarna står bäst på den grusade ytan längs ner vid bäcken och tält på gräsmattan norr om servicebyggnaden. I denna byggnad finns ett litet kök med kylskåp och spis.
Toaletter och dusch finner du i vagnen mitt i området. Glampingtälten  går att 
förboka men för övriga platser gäller först till kvarnen.

Hur checkar jag in?

  1. Hitta en fin plats och installera dig.

  2. Om du inte redan bokat och betalat via campcation.se kan du checka in och betala enkelt med Swish (123-5111786). Skriv namn, regnr i meddelandet. När receptionen är bemannad går det också bra att checka in och betala kontant eller med kort där.

  3. Vill ni beställa nybakade frallor till frukost? Då är ni varmt välkomna att förbeställa frukostbröd här, senast kl 20 kvällen innan.

Sedan livsmedelsverket ändrade sina föreskrifter kan vi inte längre säga att det finns dricksvatten i alla kranar. Dunkar med dricksvatten (som vi hämtar från den kommunala vattentäkten i Borgvik) finns vid receptionen och i köket. Nedanför servicebyggnaden hittar du sopsortering för glasåtervinning, pant och hushållskompost. Tack för att du värnar om miljön och sorterar dina sopor!

 

Om ni skulle behöva hjälp med något under tiden receptionen är obemannad  kan du kontakta campingvärden på telefonnummer 070-399 15 60.

bottom of page